به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی، پس از برگزاری نشست آموزش نمایندگان مناطق آموزش و پرورش، معلمان رابط اجرای این طرح در کل آموزشگاههای دوره اول متوسطه استان، معرفی و در کارگاههای شهرستانی برای اجرای طرح داناب در بین حدود 48 هزار دانش آموز دوره اول متوسطه شامل پایه های هفتم، هشتم و نهم تحصیلی مورد آموزش قرار می گیرند.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی در این نشست توجیهی آموزشی، گفت: منابع آب سطحی و زیرزمینی استان در شرایط مطلوبی نیست و آگاهی معلمان و دانش آموزان به عنوان آینده سازان جامعه از مسایل و چالشهای منابع آب استان، نقش اساسی در فرهنگ سازی و مصرف صحیح منابع آب دارد.
مهندس وحید واسطه تاکید کرد: هدف از اجرای طرح دانش آموزی نجات آب نیز تبیین وضعیت منابع آب استان برای معلمان و دانش آموزان به منظور آگاهی آنها از مسایل و چالشهای این منابع است تا با ترویج تغییر در بینش و نگرش تک تک اعضای جامعه، حساسیت و عزم عمومی برای حفاظت و استفاده بهینه از منابع حیاتی آب شکل گیرد.
وی در این نشست، وضعیت کلی و چالشهای منابع آب استان را به همراه راهکارهای برون رفت از این چالشها، تشریح کرد و گفت: با توجه به خشکسالیها، منابع آب استان بسیار محدود است و فرهنگ استفاده صحیح از منابع آب و سازگاری با کم آبی باید از طریق آموزش و پرورش و دانش آموزان در جامعه گسترش یابد.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی از نمایندگان مناطق آموزش و پرورش استان و معلمان رابط در آموزشگاهها خواست، علاوه بر فعالیتهای در نظر گرفته شده در طرح دانش آموزی نجات آب در فرصتهای مناسب آموزشی، مفاهیم مصرف بهینه منابع آب را برای دانشآموزان بازگو کنند.
در این نشست آموزشی نمایندگان مناطق 10گانه آموزش و پرورش استان به همراه رییس اداره آموزش دوره اول متوسطه اداره کل آموزش و پرورش و کارشناسان دوره متوسطه حضور داشتند.