به گزارش اداره روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی مهندس "علیرضا عامری" مقدار انتقال آب از سد شیریندره قبل از ایجاد پست اختصاصی برق در این طرح را 150 لیتر بر ثانیه اعلام کرد و گفت: این مقدار در شرایط کنونی با توجه به نیاز آبی شهر بجنورد به حدود 400 لیتر برثانیه افزایش یافته است با این وجود شرکت آب منطقهای توان انتقال آب با ظرفیت کامل را دارد.
او افزود: طرح ملی آبرسانی به شهر بجنورد برای تامين آب جمعيت شهر بجنورد تا افق 1410 پيش بيني شده است و ظرفیت انتقال سالانه 20 ميليون و 500 هزار متر مكعب آب مورد نیاز شهر بجنورد و روستاهاي اطراف مسیر خط انتقال از سد شیرین دره را دارد.
مهندس عامری تصریح کرد: برای خرید تجهیزات و ایجاد خطوط و ایستگاه اختصاصی پست برق در این طرح بیش از 83 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده و برای انتقال برق 20 کیلوولت در این طرح 22 کیلومتر خط انتقال ساخته شده است.
وی گفت: در این طرح که به صورت عملیاتی اواخر سال گذشته و به صورت رسمی خردادماه امسال با حضور رییس جمهور وقت بهرهبرداری شده است آب پس از عبور از 48 کیلومتر خط لوله و اختلاف ارتفاع 740 متر با پشت سر گذاشتن 4 ایستگاه پمپاژ قوی. بعد از گذراندن فرایند تصفیه وارد شبکه آب شرب شهر بجنورد میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی با اشاره به توانایی و استفاده از فن آوری تصفیه عناصر و فلزات سنگین از آب به عنوان یکی از مهمترین ویژگیهای این تصفیه خانه، گفت: تصفیه خانه طرح آبرسانی بجنورد توانایی تصفیه سالانه 20 میلیو ن و 500 هزار متر مکعب آب را با خروجی بهترین کیفیت داراست.
به گفته او این طرح با اعتبار یکهزار و 250 میلیارد ریال اجرا شده است.